Asigurarea de viata Cere oferta

Asigurarea de viata

Iti poti transforma varsta inaintata intr-o experienta placuta, fara sa fii uracios! Trebuie doar sa-ti faci din timp asigurare de viata si/sau pensie privata

O polita de asigurare de viata este poate cel mai important contract de asigurare pe care il veti semna vreodata deoarece va angajeaza sa achitati prime de asigurare o lunga perioada de timp, de pana la 30 ani, si trateaza evenimente deosebit de importante din viata Dvs: fie nasterea unui copil, majoratul sau casatoria acestuia, fie implinirea varstei de pensionare, fie un accident sau chiar deces.

Din fericire, exista in Romania asiguratori de renume international, care ofera pe termen lung atat siguranta si seriozitate, cat si produse de asigurare competitive: asiguratori precum Allianz-Tiriac Asigurari SA, Aviva, AZA, Generali, Uniqa, sau chiar Vienna Insurance Group prin BCR Asigurari si/sau Omniasig (i-am enumerat in ordine alfabetica)

Pentru sfaturi de la specialisti, click aici.

Asigurarea de sanatate Cere oferta

Asigurarea de sanatate

Ca pacient, e (mai) bine sa ai acces la o a 2-a opinie medicala, prin asigurarea privata de sanatate

Acum exista asigurari private de sanatate individuale, sau pentru familii !

Sunt cativa asigurarori seriosi care au contract cu decoantare directa cu sute de furnizori privati de servicii medicale, de la spitale si pana la cabinete individuale ! meriti sa fii tratat prompt si civilizat, si sa-ti alegi furnizorul de servicii, mai ales ca este accesibil ! cere oferta si convinge-te!

De ce asigurare private de sanatate? click aici.

Pentru criterii de alegere, click aici.