Clienti multumiti


Afisare testimoniale: toate persoane fizice persoane juridice
03 Dec '15
Familia Lacusteanu impreuna cu colaboratorii sai a dat mereu dovada de promptitudine, profesionalism si interes legat de orice problema aparuta. Concentrarea pe o colaborare pe lunga durata in detrimentul unui castig imediat sunt bazele unui parteneriat bazat pe incredere si loialitate reciproca.
03 Dec '15
Colaborarea cu MIB Vaslui s-a dovedit a fi o alegere foarte buna pentru mine. Oamenii din spatele MiB Vaslui se orienteaza cu adevarat spre nevoile clientilor, un lucru esential in acest domeniu. Recomand cu caldura aceasta companie atat datorita prodesionalismului de care au dat dovada ca echipa, cat si pentru implicarea lor in colaborarea noastra.
26 Oct '15
Suntem client a MIB Piatra Neamt de cativa ani, suntem foarte multumiti de colaborare si apreciem profesionalismul, promptitudinea si disponibilitatea pe care le are doamna Antonela Serban, atat in oferirea si prezentarea celor mai bune variante cat si in sprijinul acordat pentru solutionarea daunei pe care am avut-o.
16 Oct '15
Adrian Vartic tot timpul mi-a oferit cele mai bune solutii pentru orice tip de asigurari fie rca sau de calatorie. Este o persoana de incredere care mi-a oferit consultantanpentru orice tip de problema in asigurari. Recomand cu caldura
15 Oct '15
Am inceput sa lucrez cu Andrei Stoica pornind acum 10 ani cu o asigurare de viata cu acumulare de capital, iar acum Andrei imi gestioneaza un portofoliu complex de asigurari de sanatate, locuinta, calatorie si viata. Andrei anticipeaza foarte bine nevoiele viitoare care pot aparea cunoscand stilul meu de viata si evolutia de pana acum, astfel ca imi propune proactiv diverse solutii pentru a adresa probleme viitoare.
14 Oct '15
Recomandam cu caldura serviciile MIB si, in mod special, pe dl. Adrian Vartic, pentru seriozitate, adaptabilitate la cerintele si necesitatile clientului, promptitudine si profesionalism.
13 Oct '15
Colaborez de circa 7 ani cu dl. Catalin Velicu. In tot acest timp mi-a oferit cele mai bune solutii de asigurari, indiferent de tipul lor. Un adevarat profesionit! Recomand cu caldura!
13 Oct '15
Profesionist, promt,serios. Recomand!
13 Oct '15
Multumim pentru profesionalismul cu care trateaza solicitarile noastre si recomandam cu incredere pe domnul Velicu Catalin si MIB Calarasi ca fiind parteneri de incredere. Beneficiem de suport prompt si profesionist, astfel ca toate solicitarile si doleantele noastre primesc raspuns si rezolvari imediate.
13 Oct '15
In ultimii ani am avut o colaborare excelenta cu MIB. M-am putut baza pe consilierea lor, acolo unde a fost nevoie si am apreciat promptitudinea si flexibilitate de care au dat dovada. Faptul ca ei tin evidenta asigurarilor emise m-a ajutat de asemenea sa-mi iau o grija de pe cap.

Adauga un testimonial


Tip persoana
Nume: Denumire:
Prenume:
Functia:
Testimonial: