Clienti multumiti


Afisare testimoniale: toate persoane fizice persoane juridice
03 Mar '16
Multumiri cordiale D-nei Pivniceru Cătălina, MIB MEGA ASIGURARI S.R.L. din Iași pentru competența, calitatea și răbdarea cu care oferă informații, sprijin și consiliere clienților. Am observat în repetate rânduri diverse interacțiuni cu diferiți clienți, iar atitudinea dumneaei poate fi considerată un model pentru această categorie profesională. Felicitări!
05 Feb '16
Sunt foarte multumit de promptitudinea si amabilitatea d-nei Sulea Georgeta de la sucursala Braila
04 Dec '15
Sunt foarte multumit si impresionat de amabilitatea si profesionalismul de care da dovada MIB - dl. Lacusteanu si salariatii acestuia. Imi este9 de real ajutor colaborarea cu MIB. Nu numai eu, ci si ceilalti membri ai familiei s-au convins ca e o alegere foarte buna. Ii recomand cu caldura
04 Dec '15
Parteneriatul nostru cu MIB – Lacusteanu din Cluj-Napoca dureaza de cativa ani si marturisesc ca apreciez in special profesionalismulul, promptitudinea si implicarea de care aceasta echipa da dovada. Recomand cu incredere MIB – Lacusteanu.
03 Dec '15
Un broker adevărat este un broker pe care nu simți că îl ai. Un broker care te sună, îți aduce aminte și îți propune oferte conform cu afacerea ta, fără ca tu să îl rogi să facă acest lucru. De câțiva ani Fam. Lăcusteanu din Cluj-Napoca ne oferă această siguranță. Vă mulțumim, Echipa RBC Imobiliare!
03 Dec '15
Lucrez de aprox 4 ani cu fam Lacusteanu si ii recomand pentru profesionalismul si promptitudinea de care au dat dovada cu ocazia fiecarei colaborari.
03 Dec '15
Am fost si sunt foarte multumita de colaborarea cu Millenium Insurance Broker din Vaslui, caci inca din prima clipa ati dat dovada de un grad ridicat de profesionalism si promptitudine, motiv pentru care cu siguranta voi apela si pe viitor la serviciile dvs. Indiferent ca a fost vorba de o asigurare RCA sau una de calatorie, am primit informatiile solicitate in cel mai scurt timp si consultanta de inalta calitate de fiecare data. Ma simt o clienta norocoasa :) Multumesc mult!
03 Dec '15
Multumesc francizei din Vaslui pentru promtitudinea, profesionalismul si disponibilitatea cu care am fost servit si pentru faptul ca mi-ati raspuns la toate intrebarile cu argumente pe intelesul meu. Sa o tineti tot asa !
03 Dec '15
Familia Lacusteanu impreuna cu colaboratorii sai a dat mereu dovada de promptitudine, profesionalism si interes legat de orice problema aparuta. Concentrarea pe o colaborare pe lunga durata in detrimentul unui castig imediat sunt bazele unui parteneriat bazat pe incredere si loialitate reciproca.
03 Dec '15
Colaborarea cu MIB Vaslui s-a dovedit a fi o alegere foarte buna pentru mine. Oamenii din spatele MiB Vaslui se orienteaza cu adevarat spre nevoile clientilor, un lucru esential in acest domeniu. Recomand cu caldura aceasta companie atat datorita prodesionalismului de care au dat dovada ca echipa, cat si pentru implicarea lor in colaborarea noastra.

Adauga un testimonial


Tip persoana
Nume: Denumire:
Prenume:
Functia:
Testimonial: