Clienti multumiti


Afisare testimoniale: toate persoane fizice persoane juridice
03 Dec '15
Promptitundine si profesionalism! sunt multumit! rapid si eficient, exact ce ai nevoie ,nu pierzi nici timp si nici bani ca poti alege usor varianta mai eftina. Ne vom continua colaborarea cu MIB Vaslui si in anii ce urmeaza !
03 Dec '15
Competenta, profesionalism, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu Millenium Insurance Broker Vaslui. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmete de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de patru ani. Increderea ne-a fost rasplatita.
26 Oct '15
Suntem client a MIB Piatra Neamt de cativa ani, suntem foarte multumiti de colaborare si apreciem profesionalismul, promptitudinea si disponibilitatea pe care le are doamna Antonela Serban, atat in oferirea si prezentarea celor mai bune variante cat si in sprijinul acordat pentru solutionarea daunei pe care am avut-o.
14 Oct '15
Recomandam cu caldura serviciile MIB si, in mod special, pe dl. Adrian Vartic, pentru seriozitate, adaptabilitate la cerintele si necesitatile clientului, promptitudine si profesionalism.
13 Oct '15
Multumim pentru profesionalismul cu care trateaza solicitarile noastre si recomandam cu incredere pe domnul Velicu Catalin si MIB Calarasi ca fiind parteneri de incredere. Beneficiem de suport prompt si profesionist, astfel ca toate solicitarile si doleantele noastre primesc raspuns si rezolvari imediate.
13 Oct '15
In ultimii ani am avut o colaborare excelenta cu MIB. M-am putut baza pe consilierea lor, acolo unde a fost nevoie si am apreciat promptitudinea si flexibilitate de care au dat dovada. Faptul ca ei tin evidenta asigurarilor emise m-a ajutat de asemenea sa-mi iau o grija de pe cap.
13 Oct '15
Recomand cu caldura pe Dnul Velicu Cristian care vine cu solutii adaptate nevoilor noastre
13 Oct '15
RECOMAND CU INCREDERE MIB ZALAU DOAMNA LILIANA BANCEA ESTE PERSOANA CARE INTODEAUNA ARE SOLUTIA CEA MAI BUNA PT ORICE TIP ASIGURARE AI DORI
12 Oct '15
Ma declar foarte multumit de colaborarea cu d-na Sulea Georgeta
10 Oct '15
Sunt client MIB de peste 1 an si am incheiat 4 polite cu dna Gabriela Manea de la Sucursala Alexandria.Sunt foarte multumit de promptitudinea si operativitatea emiterii ofertei si ulterior al politelor.

Adauga un testimonial


Tip persoana
Nume: Denumire:
Prenume:
Functia:
Testimonial: