Clienti multumiti


Afisare testimoniale: toate persoane fizice persoane juridice
09 Oct '15
Imi inchei asigurarile personale si ale companiei prin reprezentanta locala din municipiul Fetesti. Sunt multumita de colaborarea cu Millenium, stiu ca gasesc la un loc ofertele tuturor asiguratorilor si pot alege intr-un timp scurt cea mai buna oferta.
09 Oct '15
In 2014 un partener mi-a recomandat ca si broker in asigurari pe doamna de la MIB Gura Humorului, la care am apelat pentru oferte IMM, locuinta, RCA.Am fost foarte multumita si in continuare inchei politele la acest broker.Recomand cu placere!
09 Oct '15
Am facut prima asigurare la MIB Gura Humorului, fiind in tranzit. Datorita faptului ca am fost servit cu amabilitate si profesionalism, am decis sa fac in continuare asigurarile, atat pe firma cat si pe persoana fizica.Firma isi are sediul in Iasi, la fel si administratorul domiciliu.( RCA,garantii buna executie.) Tot respectul!
09 Oct '15
COLABOREZ CU FRANSIZA MIB TARGU FRUMOS DE FOARTE MULT TIMP, AM PESTE 25 DE AUTOVEHICULE ASIGURARATE. DRAGOS ESTE UN BAIAT DEOSEBIT CU CARE AM O COLABORARE DE NOTA 10. CU RESPECT!
09 Oct '15
Colaboram cu MIB Vaslui de cativa ani foarte frumos, primind oferte foarte bune.Apreciem profesionalismul de care dati dovada...la cati mai multi clienti
09 Oct '15
Colaboram din 2012 cu fransiza MIB Suceava si suntem muntumiti de serviciile oferite.
09 Oct '15
Buna, lucrez cu dl.Mita colaborator MIB 2 Braila de foarte mult timp si sunt foarte multumit pentru tot ce intreprinde legat de asigurari. Cu stima Balcan
09 Oct '15
Buna ziua, colaborez cu dna Laura Floriana Nicolescu aproape de 10 ani, mai precis din 2006, m-a ajutat enorm de fiecare data atat la consiliere cat si la emiterea politelor, cand a fost nevoie si cu alte probleme legate de masini-avarii, reparaea acestora.Doamna este un profesionist desavarsit, o recomand cu toata placerea la orice persoana juridica sau fizica. Cu respect, Irma Petru administrator SC FunIce SRL Oradea
09 Oct '15
Din anul 2012, colaboram cu dna.Ionescu Estela, reprezentanta M.I.B. in judetul Vaslui. Detinand un parc auto destul de mare, tinem sa precizam ca a gestionat intr-o maniera profesionista toate situatiile aparute pe parcursul anilor. Suntem foarte multumiti de serviciile oferite de dumneaei si M.I.B. si mizam in continuare pe dezvoltarea relatiilor profesionale cu M.I.B. prin reprezentantii sai.
09 Oct '15
SUNT MULTUMIT DE SERVICIILE SI COLABORAREA CU MIB BRAILA - DOAMNA SULEA GEORGETA

Adauga un testimonial


Tip persoana
Nume: Denumire:
Prenume:
Functia:
Testimonial: