Clienti multumiti


Afisare testimoniale: toate persoane fizice persoane juridice
25 Sep '15
Am o colaborare foarte buna cu franciza MIB - ALLASIG SRL Piatra Neamt si sunt super multumita de rapiditatea cu care sunt servita si prin modul de ofertare imediat la orice solicitare pe orice tip de asigurare. Precizez ca am incheiat cu acest partener de afaceri mai multe polite de asigurare printre care si cea de raspundere profesionala.Am recomandat si voi recomanda MIB la toti partenerii nostri si prietenii nostri. Timofte Insolv SPRL - Practician lichidator Ionela Timofte
24 Sep '15
Apreciem modul profesional in care sunt rezolvate si adaptate variantele de asigurari, modul in care se raspunde solicitarilor si timpul de reactie la cererile noastre. Indiferent daca a fost discutia despre o reinoire sau o noua asigurare precum si despre solutionarea unei daune modul de abordare si de rezolvare a fost intodeauna unul rapid si eficient. Suntem bucurosi ca MIB se afla si in Rm Valcea.
24 Sep '15
Lucrez de circa 3 ani cu MIB asigurari . Sunt multumit ca lucrez cu profesionisti care ma ajuta mereu cu solutii potrivite . Am beneficiat de servicii de asistenta la daune , unde se face diferenta intre cei care intradevar cunosc si cei care doar incearca . Recomand cu caldura colaborarea cu MIB si altora care inca nu au cunoscut modul lor de lucru bine facut .
23 Sep '15
Suntem clienti MIB de un an,timp in care am avut emise vreo 25-30 de polite si suntem foarte multumiti de colaborarea cu voi,mai exact cu franciza din Arad din cadrul reprezentantei Opel deoarece tot timpul ni s-au prezentat cele mai bune oferte de pe piata,cand am avut daune am fost consiliati corect si despagubiti fara probleme si cel mai important ni s-a raspuns chiar si seara tarziu la telefon.Multumim si continuati tot asa!!!

Adauga un testimonial


Tip persoana
Nume: Denumire:
Prenume:
Functia:
Testimonial: