Criterii de alegere Vezi cât costă

Asigurarea de sănătate

Care companie de asigurari de sanatate private este cea mai buna pentru mine? Este o intrebare legitima, care nu are intotdeauna un raspuns simplu. In trecut, multe persoane alegeau firma de asigurare in functie de recomandarile prietenilor sau cunostintelor – o varianta acceptabila, care nu oferea insa intotdeauna cea mai buna solutie. Din fericire, odata cu explozia internetului, un numar din ce in ce mai mare de persoane foloseste internetul pentru a compara oferte; totusi, chiar si aceasta varianta poate lua mult timp si nu garanteaza ca veti obtine cea mai buna polita de asigurare de sanatate.

Care este atunci solutia? Consultarea ofertei unui broker de asigurari, care lucreaza cu mai multi asiguratori de sanatate si poate astfel sa va ajute sa alegeti cel mai bun tip de asigurare medicala privata in functie de necesitatile dvs. si de bugetul de care dispuneti. In plus, deoarece brokerii de asigurare beneficiaza de un comision oferit direct de catre asigurator, nu veti plati niciun ban in plus, ba puteti chiar economisi bani pentru ca politele de asigurare de sanatate private pot fi negociate in anumite limite.

Millenium Insurance Broker va permite sa comparati ofertele principalilor furnizori de asigurari de sanatate existenti pe piata pentru a lua o decizie cat mai buna. Stim ca exista destui asiguratori pe piata din Romania, iar fiecare dintre ei vinde mai multe tipuri de polite de asigurare; de aceea, brokerii nostri va stau la dispozitie, oferindu-va informatii gratuite si consultanta de specialitate si ajutandu-va astfel sa alegeti cea mai buna polita de asigurare de sanatate privata.

Daca ar fi sa comparam cumpararea unui automobil si a unei polite de asigurare de sanatate, diferentele sunt enorme. Daca in cazul unei masini aproape oricine poate intelege ce fac si cat de utile sunt dotarile optionale, putini oameni au o imagine clara cu privire la optiunile oferite de o polita de asigurare de sanatate, pana in momentul in care descopera ca asigurarea pe care au cumparat-o nu acopera costurile aferente spitalizarii, etc.

Acesta este de fapt si secretul celor care incheie o asigurare medicala privata solida: folosesc cunostintele brokerului de asigurari, care le va explica toate avantajele si dezavantajele politei alese, spre deosebire de agentii proprii ai asiguratorului, care-si vor concentra discursul doar asupra beneficiilor oferite de polita firmei de asigurare pe care o reprezinta.

Un broker de asigurari responsabil isi va face timp sa puna cat mai multe intrebari, pentru a intelege exact care sunt nevoile fiecarei persoane. Apoi, va recomanda una sau mai multe polite de asigurare in functie de ceea ce este cu adevarat necesar, nivelul riscului si bugetul disponibil. Practic, un broker al Millenium Insurance Broker lucreaza impreuna cu clientul pentru a obtine o polita care sa serveasca in primul rand interesele clientului, si nu ale companiei de asigurare.

Concluzii

Nu le dorim, dar evenimentele nedorite pot aparea oricand, fie ca este vorba despre un accident, o fractura, samd; in astfel de situatii, accesul la servicii medicale de cea mai buna calitate este de dorit, iar existenta unei polite de asigurare de sanatate aduce un beneficiu semnificativ pentru ca elimina o sursa importanta de stres, cauzat, spre exemplu, de lipsa fondurilor necesare unei operatii costisitoare.

Din pacate, multe persoane cred ca sunt suficient de sanatoase, asa ca nu se gandesc sa achizitioneze o asigurare de sanatate privata, mai ales in cazul in care nu au avut nicio problema de sanatate importanta in trecut. Totusi, acest fapt nu reprezinta o garantie ca lucrurile vor sta la fel si in viitor; de aceea, cumpararea unei polite de asigurare de sanatate care sa protejeze atat persoana in cauza, cat si pe cei dragi este mai mult decat recomandata.