Asigurători parteneri

Bazele fundatiei actualei afaceri Allianz-tiriac Asigurari au fost puse in anul 1994, odata cu infiintarea societatii Asigurari "Ion tiriac" SA (ASIT). Pornind de la zero, compania s-a instalat repede in fruntea ierarhiei operatorilor privati de asigurari.
De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.
Doua secole de experienta in servicii financiare si de asigurare iti pot oferi certitudinea ca prin Generali beneficiezi de protectia optima pentru tine si bunurile tale.
Groupama, o companie multinationala de origine franceza, si-a consolidat prezenta in Romania prin achizitia a trei companii. Principiile de baza dupa care se ghideaza Groupama sunt Proximitate, Responsabilitate si Solidaritate.
Vienna Insurance Group, actionarul majoritar al OMNIASIG si al BCR Asigurari, a decis ca cele doua companii sa fuzioneze pentru a crea cea mai puternica si cea mai mare companie de asigurari din Romania: OMNIASIG Vienna Insurance Group.
UNIQA Asigurari a devenit membra UNIQA Group Austria, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania.
O traditie ce-si are inceputurile in 1994, Euroins reprezinta acum, pe piata asigurarilor din Romania, o prezenta notabila ce combina dimensiunea sociala a actului de vanzare de asigurari cu dimensiunea umana.
Cu o experienta de aproape 200 de ani in domeniul asigurarilor, Gothaer este asiguratorul ales de peste 3.5 millioane de clienti, gestionand un portofoliu de active de peste 22 miliarde Euro.
Unul din obiectivele ABC Asigurari Reasigurari S.A. este de a fi asiguratorul de incredere al societatilor de constructii - montaj care opereaza in Romania furnizand servicii de asigurare la preturi competitive si dezvoltand parteneriate reciproc profitabile.
Grupul Mondial Assistance este liderul mondial in asigurari de calatorie, activitati de asistenta medicala, tehnica, precum si servicii clienti. Grupul ofera partenerilor sai solutii inovatoare si de incredere, precum si o consiliere rapida pe intreg parcursul procedurii, oricand si oriunde in lume.
Cu o experienta de 15 ani in domeniu, City Insurance pune astazi la dispozitia clientilor o gama completa de asigurari flexibile si performante. Produsele companiei sunt create si adaptate pentru a satisface nevoile de asigurare ale clientilor actuali si potentiali.
Grupul SIGNAL IDUNA s-a format in 1999, prin reunirea a doua companii cu experienta de peste 100 de ani. Pe piata din Romania este prezenta din 2008 oferind pachete complete de asigurari de sanatate, de viata si de accidente.
Credit Europe Asigurari este autorizata sa desfasoare activitati de asigurari generale in Romania incepand cu data de 9 iulie 2007. Misiunea noastra este sa oferim servicii personalizate de asigurare si produse usor de folosit si de livrat.
Compania de Asigurari Reasigurari EXIM Romania s-a constituit ca o entitate profesionista, specializata in asigurarea riscurilor financiare, atat pentru operatiunile de export cat si pentru operatiunile comerciale interne.
Grawe Romania este parte a Grupului financiar international Grawe, beneficiind de experienta celor peste 180 de ani de existenta ai acestuia. Lunga noastra traditie in domeniul asigurarilor ne-a permis sa ne construim un portofoliu diversificat de clienti.
Cu peste 145 de ani de experienta, companiile MetLife & Metropolitan Life Insurance Company sunt un lider inovator si recunoscut pentru planurile de protectie si pensie, precum si pentru solutiile de economisire oferite in lumea intreaga.
Angajamentul companiei GARANTA fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza in oferirea unor produse moderne si a unor servicii de calitate, care sa satisfaca nevoile cele mai variate de asigurare.
Broker Austriac de top, specializat in soluții CMR pentru transportatori internaționali.
Bupa Global este divizia internationala de asigurari de sanatate a Bupa. Ofera clientilor care doresc o acoperire internationala premium, produse si servicii pentru a accesa asistenta medicala de care au nevoie oricand, oriunde in lume.
Parte a fondului de investitii canadian, Fairfax Financial Holdings Limited este unul dintre liderii pietei de asigurari la nivel international, alaturi de grupul Eurolife FFH Insurance Group, din Grecia.
Sunt expertii internationali in sanatate in care puteti avea incredere atunci cand vine vorba de sanatatea dumneavoastra. De la asigurari de sanatate, viata si invaliditate la servicii de sanatate si protectie, Allianz Care este partenerul dvs. global de sanatate.
IMG Europe o filială premiată, deținută în întregime de International Medical Group® (IMG®). Sunt o forță motrice pe piața internațională de asigurări medicale pentru sănătate. Au dezvoltat produse de primă clasă care se potrivesc unei multitudini de nevoi.
Din 2016 ofera produsele de asigurare și fermierilor din România fiind singurul asigurator specializat pe domeniul agricol. Asigura peste 3 milioane de hectare preluând riscuriile pentru fermierii din 6 țări.
Colonnade Insurance S.A. (Colonnade) este o societate de asigurări non-viață  din Luxemburg, deținută complet de grupul financiar Fairfax și înființată pentru o expansiune strategică a asigurărilor Fairfax în Europa Centrală și de Est.