Asigurarea de sănătate

Asigurarea de sănătate

Ca pacient, e (mai) bine să ai acces la o a 2-a opinie medicală, prin asigurarea privată de sănătate.

Dacă sănătate nu e, nimic nu e. Am ales să parafrazăm celebra butadă a lui Marin Preda pentru că sănătatea e tot un fel de dragoste, exprimată pentru noi și pentru cei din jurul nostru. Deteriorarea sănătății poate avea o mulțime de consecințe:

  • Productivitate scăzută, moral scăzut, gânduri negre, lipsa de concentrare
  • Anxietate, viață socială redusă, uneori până la absență
  • Relații tensionate cu colegii, răcirea relațiilor în colectiv, poate chiar cu superiorii ierarhici, care văd modificarea de dispoziție și de comportament, dar nu știu motivul, pe care-l ținem ascuns, și pot considera că stricăm atmosfera din echipă
  • Familia renunță la unele activități, obiceiuri, plăceri pentru a ne fi alaturi...

Și multe, multe alte consecințe care ne dau viața peste cap.

Ce ne dorim în cazul alterării sănătății? Diagnostic corect, servicii de îngrijire de calitate, rapiditatea intervenției medicale, analize și investigații moderne și de calitate.

În cele din urmă dorim să fim tratați decent, la timp, fără grija costurilor, pentru că acestea pot fi uneori prohibitive.

Asigurarea privată de sănătate ne facilitează programare unde vrem noi, la cine vrem noi, când vrem noi și acoperă costurile atât cu serviciile în ambulatoriu, cât și pe cele de spitalizare.

MIB vă oferă protecție pe teritoriul României, cât și internațională, în funcție de interesele și nevoile dumneavoastră.

De ce asigurare privată de sănătate? click aici.

Pentru criterii de alegere, click aici.