Alți parteneri


SIMBA - Calcul Asigurari

SIMBA - Calcul Asigurari este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati furnizori de software dedicat brokerajului in asigurari, atat pentru softul de gestiune si evidenta detinut cat si pentru cel de ofertare si vanzare. Portofoliul SIMBA - Calcul Asigurari numara peste 100 de brokeri de asigurare, din toata tara. Pentru MIB este un partener de incredere si traditional privind intreaga dezvoltare IT.

XPrimm

XPrimm reprezinta, asa cum spune si denumirea detaliata, Promoting Insurance Marker by Media, un partener de incredere in constructia unei industrii a asigurarilor mai curata, mai civilizata, mai dedicata clientilor nostri. MIB participa in mod tradional la toate evenimentele marca Xprimm.

Intact Media Group

IMG, cel mai mare trust media din Romania, este partenerul media pricipal in proiectul de promovare la nivel national a solutiilor de asigurare propuse de MIB.

Pavalascu Risk Consultants

PRC este unic reprezentant acreditat pentru Romania si Europa de Est al CRAWFORD&Company, cel mai mare loss-adjuster mondial. PRC furnizeaza un spectru larg de servicii pentru piata de Asigurari/Reasigurari, constand in instrumentare dosare de dauna, managementul riscului si al daunelor, regularizarea daunelor, audit de daune, studii de caz pe polite de asigurare. MIB are o relatie speciala cu PRC, prin intermediul lor oferind clientilor sai asistenta la daune.

Autonom Services

Cel mai mare grup de mobilitate din Romania, oferind solutii de leasing operational, inchiriere auto si Asistenta rutiera.