Clienti multumiti


Afisare testimoniale: toate persoane fizice persoane juridice
03 Mar '16
Multumiri cordiale D-nei Pivniceru Cătălina, MIB MEGA ASIGURARI S.R.L. din Iași pentru competența, calitatea și răbdarea cu care oferă informații, sprijin și consiliere clienților. Am observat în repetate rânduri diverse interacțiuni cu diferiți clienți, iar atitudinea dumneaei poate fi considerată un model pentru această categorie profesională. Felicitări!
05 Feb '16
Sunt foarte multumit de promptitudinea si amabilitatea d-nei Sulea Georgeta de la sucursala Braila
04 Dec '15
Sunt foarte multumit si impresionat de amabilitatea si profesionalismul de care da dovada MIB - dl. Lacusteanu si salariatii acestuia. Imi este9 de real ajutor colaborarea cu MIB. Nu numai eu, ci si ceilalti membri ai familiei s-au convins ca e o alegere foarte buna. Ii recomand cu caldura
04 Dec '15
Parteneriatul nostru cu MIB – Lacusteanu din Cluj-Napoca dureaza de cativa ani si marturisesc ca apreciez in special profesionalismulul, promptitudinea si implicarea de care aceasta echipa da dovada. Recomand cu incredere MIB – Lacusteanu.
03 Dec '15
Un broker adevărat este un broker pe care nu simți că îl ai. Un broker care te sună, îți aduce aminte și îți propune oferte conform cu afacerea ta, fără ca tu să îl rogi să facă acest lucru. De câțiva ani Fam. Lăcusteanu din Cluj-Napoca ne oferă această siguranță. Vă mulțumim, Echipa RBC Imobiliare!
03 Dec '15
Lucrez de aprox 4 ani cu fam Lacusteanu si ii recomand pentru profesionalismul si promptitudinea de care au dat dovada cu ocazia fiecarei colaborari.
03 Dec '15
Am fost si sunt foarte multumita de colaborarea cu Millenium Insurance Broker din Vaslui, caci inca din prima clipa ati dat dovada de un grad ridicat de profesionalism si promptitudine, motiv pentru care cu siguranta voi apela si pe viitor la serviciile dvs. Indiferent ca a fost vorba de o asigurare RCA sau una de calatorie, am primit informatiile solicitate in cel mai scurt timp si consultanta de inalta calitate de fiecare data. Ma simt o clienta norocoasa :) Multumesc mult!
03 Dec '15
Multumesc francizei din Vaslui pentru promtitudinea, profesionalismul si disponibilitatea cu care am fost servit si pentru faptul ca mi-ati raspuns la toate intrebarile cu argumente pe intelesul meu. Sa o tineti tot asa !
03 Dec '15
Promptitundine si profesionalism! sunt multumit! rapid si eficient, exact ce ai nevoie ,nu pierzi nici timp si nici bani ca poti alege usor varianta mai eftina. Ne vom continua colaborarea cu MIB Vaslui si in anii ce urmeaza !
03 Dec '15
Competenta, profesionalism, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu Millenium Insurance Broker Vaslui. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmete de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de patru ani. Increderea ne-a fost rasplatita.

Adauga un testimonial


Tip persoana
Nume: Denumire:
Prenume:
Functia:
Testimonial: