Clienti multumiti


Afisare testimoniale: toate persoane fizice persoane juridice
24 Sep '15
Apreciem modul profesional in care sunt rezolvate si adaptate variantele de asigurari, modul in care se raspunde solicitarilor si timpul de reactie la cererile noastre. Indiferent daca a fost discutia despre o reinoire sau o noua asigurare precum si despre solutionarea unei daune modul de abordare si de rezolvare a fost intodeauna unul rapid si eficient. Suntem bucurosi ca MIB se afla si in Rm Valcea.
24 Sep '15
Ma bucur de mai multi ani de priceperea colaboratorilor MIB , care prin experienta si serviabilitatea lor au fost de cel mai mare ajutor de fiecare data . La Reghin am gasit solutii la toate solicitarile mele si bunavointa inclusiv in afara programului .
24 Sep '15
Lucrez de circa 3 ani cu MIB asigurari . Sunt multumit ca lucrez cu profesionisti care ma ajuta mereu cu solutii potrivite . Am beneficiat de servicii de asistenta la daune , unde se face diferenta intre cei care intradevar cunosc si cei care doar incearca . Recomand cu caldura colaborarea cu MIB si altora care inca nu au cunoscut modul lor de lucru bine facut .
23 Sep '15
Sunt clienta a MIB, prin FIRST CLASS ASIG, cu care am facut asigurari in ultimii ani. Sunt foarte multumita de profesionalitatea cu care au fost emise ofertele si politele (in general asigurari pentru locuinta).
23 Sep '15
Suntem clienti MIB de cand a aparut franciza in Vaslui si suntem impresionati de promptitudinea cu care au raspuns solicitarilor noastre de oferte avantajoase, disponibilitatea pe care au avut-o in a ne consilia si ajuta sa solutionam toate problemele aparute. Multumim ! Cirlan Mona- director SC
23 Sep '15
Sunt client MIB de peste 1 an si am incheiat 4 polite prin franciza din Arad.Sunt foarte multumit si impresionat de promptitudinea si operativitatea emiterii ofertei si ulterior al politelor. Am avut si o dauna si am fost sustinut si asistat de aceasta franciza. Multumesc.
23 Sep '15
Suntem clienti MIB de un an,timp in care am avut emise vreo 25-30 de polite si suntem foarte multumiti de colaborarea cu voi,mai exact cu franciza din Arad din cadrul reprezentantei Opel deoarece tot timpul ni s-au prezentat cele mai bune oferte de pe piata,cand am avut daune am fost consiliati corect si despagubiti fara probleme si cel mai important ni s-a raspuns chiar si seara tarziu la telefon.Multumim si continuati tot asa!!!

Adauga un testimonial


Tip persoana
Nume: Denumire:
Prenume:
Functia:
Testimonial: