Clienti multumiti


Afisare testimoniale: toate persoane fizice persoane juridice
10 Oct '15
Sunt client MIB de peste 1 an si am incheiat 4 polite cu dna Gabriela Manea de la Sucursala Alexandria.Sunt foarte multumit de promptitudinea si operativitatea emiterii ofertei si ulterior al politelor.
10 Oct '15
Promptitudine si profesionalism asta am gasit la MIB Vaslui. O relatie exceptionala intre firma de asiguri si clienti ! Recomand cu incredere !
10 Oct '15
Suntem un grup de turisti din Iasi care din anul 2014 incheiem politele de calatorie la MIB Gura Humorului.Am gasit amabilitate si disponibilitate atunci cand noi ne-am hotarat pe moment sa plecam.Vom fi in continuare clientii acestui broker
10 Oct '15
Am incheiat asigurarea la MIB Gura Humorului, la recomandarea unei cunostinte.Inainte de a expira am fost sunata si anuntata.Am sa le fac in continuare.Amabilitate si profesionalism.Felicitari si recomand si altora.
10 Oct '15
A spune "multumesc" este un gest firesc si mai ales extrem de necesar!Eu le spun fetelor de la MiB Vaslui Estelei Ionescu si Mioarei Onofrei multumesc din toata inima pentru ajutor, informatii si promptitudine!
10 Oct '15
Profesionalism si disponibilitate. Aceste doua cuvinte caracterizeaza, cred eu, foarte bine colectivul francizei MIB Vaslui. Aici am gasit adevarati consultanti in vanzari, oameni care lucreaza in beneficiul clientilor oferind solutii strict pe nevoile si cerintele lor.
09 Oct '15
Seriozitate dusa pana la paroxism si atentie deosebita acordata clientilor. Sunt multumita de M.I.B Asigurari VASLUI inca de la prima polita incheiata. M.I.B-avem grija de tine->Nota 10!
09 Oct '15
Seriozitate dusa pana la paroxism si atentie deosebita acordata clientilor. Sunt multumita de M.I.B Asigurari inca de la prima polita incheiata. M.I.B-avem grija de tine->Nota 10!
09 Oct '15
Acum 4 ani, la recomandarea unei colege am incheiat pentru prima data o asigurare la un broker si nu la o agentie cum o faceam pana atunci. De atunci si pana in prezent nu am nici o grija pentru faptul ca imi expira asigurarea la casa sau la masina, ceea ce reprezinta un confot pentru mine, iar acest se datoreaza numai Cristinei B. de la MIB Suceava. Ii doresc succes!
09 Oct '15
sunt foarte multumit de M.I.B.,sunt foarte punctuali si priceputisi foarte comunicativi in ceea ce fac.

Adauga un testimonial


Tip persoana
Nume: Denumire:
Prenume:
Functia:
Testimonial: